Wil je meer online
resultaten behalen?

Middels het analyseren van data en het uitvoeren van verschillende tests halen wij het optimale resultaat uit je website.

Meer lezen

De details maken het verschil

Het optimaliseren van conversies bestaat vaak uit het aanpassen van kleine details. Dit kan gaan om de kleur en plaatsing van een knop, of om de kijkrichting van een persoon in een afbeelding. Door het gedrag van je websitebezoekers te analyseren komen we tot interessante aannames, welke vervolgens worden getest om er zeker van te zijn dat elke aanpassing een verschil maakt.

De inzet van data analyses

Snelheid en gebruiksgemak staan bij ons hoog in het vaandel. Bij het ontwikkelen van je website houden we standaard rekening met de eisen van Google betreft snelheid en gebruiksgemak. Dit helpt met het veroveren van een gunstige positie binnen de zoekmachine's, en zorgt ervoor dat bezoekers sneller door je website kunnen navigeren. Deze diensten zijn ook los afneembaar voor een toegankelijk tarief.

Het valideren van aannames

We begrijpen dat je als startende ondernemer niet zit te wachten op een grote investering voor je website. Daarom kan je met één van onze pakketten alle benodigde diensten afnemen voor een tarief die jou uitkomt. Alle diensten zijn ook los afneembaar voor een vast tarief.

Het doorvoeren van verbeteringen

We vinden het bij het ontwikkelen van een website van belang om snel te kunnen schakelen. Daarom kan je op ieder moment live meekijken met de ontwikkeling van jouw website met je persoonlijke link. Dit stelt je in staat om constant feedback te geven waardoor we samen tot een oplossing komen.

Transparantie door middel van rapportage

Data is in 2019 niet meer weg te denken uit webdesign en online marketing. Het stelt ons in staat om continu de prestaties van je website te monitoren, en te verbeteren waar nodig. Aannames worden altijd getest met a/b tests om foutieve aannames te voorkomen. Indien gewenst kunnen we wekelijks rapporteren over de behaalde resultaten. Zo krijg ook jij een goed beeld over de prestaties van je website.

Tools

Dit zijn de tools die we gebruiken bij het optimaliseren van je website.

Cloudflare

Wereldwijd een snelle website met Cloudflare CDN

 

GT Metrix

Uitgebreide performance analyses van GT Metrix

 

Adobe Illustrator

Custom vector bestanden met Adobe Illustrator

 

Adobe Photoshop

Optimale bestandsgroottes met Adobe Photoshop

 

Google Analytics

Inzicht in resultaten met Google Analytics

 

Pagespeed Insights

Verbeteringen o.b.v. de eisen van Google

 

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag even bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Of bekijk onze pakketten voor al je benodigdheden in één maandelijks tarief.

Vrijblijvend pakket samenstellen

GET STARTED

0$

Bedankt, we zullen z.s.m. contact met je opnemen!

Consult aanvragen

Summary

Beschrijving Informatie Hoeveelheid Prijs
Korting:
Totaal:

Schrijf a.u.b. de volgende tekst over

Captcha

Verzenden