Wil je meer organische
bezoekers vanuit Google?

We optimaliseren de teksten, afbeeldingen en scripts op je website om je positie binnen Google te verbeteren. Ook kijken we naar je social media gebruik en de instelling van je Google bedrijfsaccount.

Meer lezen

Een betere positie binnen de zoekresultaten

Wij pakken je website, social media accounts en bedrijfsinstellingen op Google aan om de online vindbaarheid van je bedrijf te vergoten.

Het optimaliseren van je website

Bij het optimaliseren van websites gebruiken we de Google tool Pagespeed Insights als richtlijn. Hierdoor weten we zeker dat jouw website voldoet aan de eisen van Google, waardoor we je online resultaten kunnen verbeteren. Benieuwd hoe jouw website scoort? Test dan nu je website. Bij het ontwikkelen van een nieuwe website optimaliseren we deze standaard, bekijk deze pagina als je meer wilt lezen over onze website ontwerp diensten.

Test je eigen website

Het belang van relevante content

Het schrijven van goede teksten draait grotendeels om relevantie van de content. Google vertoont je site namelijk alleen wanneer je site volgens Google relevant is voor desbetreffende gebruiker.

Structuur in de content van je website

We verkleinen de bestandsgrootte en passen de schaling van iedere afbeelding aan om jouw website zo snel mogelijk te laten laden. Het optimaliseren van afbeeldingen kan een groot vershil maken in de grootte en laadtijd van je website.

Het bepalen van de juiste zoektermen

Om de juiste zoektermen te bepalen is het belangrijk om ons te verplaatsen in de klant. Waar zoekt een klant naar wanneer deze op zoek is naar jouw producten of diensten, en welke zoekwoorden zijn momenteel populair? Door een zoekwoordenanalyse uit te voeren halen we het optimale uit de teksten van je website.

Rapportage van de resultaten

Indien gewenst maken we een SEO dashboard aan waarin je de prestaties van je website binnen zoekmachines over verschillende periodes kunt vergelijken.

Tools

Dit zijn de tools die we gebruiken bij het ontwikkelen van je website.

WordPress

 

Woocommerce

 

Mollie payments

 

Mailchimp

 

Google Analytics

 

Pagespeed Insights

 

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag even bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Of bekijk onze pakketten voor al je benodigdheden in één maandelijks tarief.

Vrijblijvend pakket samenstellen

GET STARTED

0$

Bedankt, we zullen z.s.m. contact met je opnemen!

Consult aanvragen

Summary

Beschrijving Informatie Hoeveelheid Prijs
Korting:
Totaal:

Schrijf a.u.b. de volgende tekst over

Captcha

Verzenden