Klaar om jouw website
te lanceren?

Wij zijn flexibel, en denken graag met je mee.
Zo komen we samen tot de optimale website.

Meer lezen

Een passende oplossing voor elke situatie.

Van simpele bedrijfsinformatie websites tot webshops met iDeal betaalmogelijkheden, we kunnen het voor je ontwikkelen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen we op een flexibele wijze ontwikkelen. Zo ontwikkelen we een website compleet in jouw huisstijl, terwijl je live mee kunt kijken naar de status van de ontwikkeling. Dit stelt ons in staat om snel te schakelen, om samen tot een optimale oplossing te komen.

Standaard een razendsnelle website.

Snelheid en gebruiksgemak staan bij ons hoog in het vaandel. Bij het ontwikkelen van je website houden we standaard rekening met de eisen van Google betreft snelheid en gebruiksgemak. Dit helpt met het veroveren van een gunstige positie binnen de zoekmachine's, en zorgt ervoor dat bezoekers sneller door je website kunnen navigeren. Deze diensten zijn ook los afneembaar voor een toegankelijk tarief.

In één keer of in termijnen betalen, jij bent de baas.

We begrijpen dat je als startende ondernemer niet zit te wachten op een grote investering voor je website. Daarom kan je met één van onze pakketten alle benodigde diensten afnemen voor een tarief die jou uitkomt. Alle diensten zijn ook los afneembaar voor een vast tarief.

Live meekijken bij de ontwikkeling maakt snel schakelen mogelijk.

We vinden het bij het ontwikkelen van een website van belang om snel te kunnen schakelen. Daarom kan je op ieder moment live meekijken met de ontwikkeling van jouw website met je persoonlijke link. Dit stelt je in staat om constant feedback te geven waardoor we samen tot een oplossing komen.

Betere prestaties door data.

Data is in 2019 niet meer weg te denken uit webdesign en online marketing. Het stelt ons in staat om continu de prestaties van je website te monitoren, en te verbeteren waar nodig. Aannames worden altijd getest met a/b tests om foutieve aannames te voorkomen. Indien gewenst kunnen we wekelijks rapporteren over de behaalde resultaten. Zo krijg ook jij een goed beeld over de prestaties van je website.

Een perfecte weergave op ieder scherm

We ontwikkelen al onze website standaard op een responsive manier. Hierdoor wordt jouw website op smartphone-, tablet- en desktop schermen perfect weergeven.

Verkoop je producten eenvoudig online.

Wil je online producten of diensten gaan verkopen? Geen probleem. Door gebruik te maken van Woocommerce en Mollie Payments koppelingen betalen je klanten eenvoudig online met iDeal, credit card, PayPal en nog veel meer.

Tools

Dit zijn de tools die we gebruiken bij het ontwikkelen van je website.

WordPress

Snelle en aanpasbare WordPress sites

 

Woocommerce

Webshop functionaliteiten van Woocommerce

 

Mollie payments

Gemakkelijk betalen met iDeal, PayPal en meer

 

Mailchimp

Automatisch maillijsten genereren

 

Google Analytics

Inzicht in data van je bezoekers

 

Pagespeed Insights

Snelheid en gebruiksgemak zoals Google dat wilt

 

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag even bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

GET STARTED

0$

Bedankt, we zullen z.s.m. contact met je opnemen!

Consult aanvragen

Summary

Beschrijving Informatie Hoeveelheid Prijs
Korting:
Totaal:

Schrijf a.u.b. de volgende tekst over

Captcha

Verzenden